Sadef Tekeköy'de Temsilcilik Açtı

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Tekkeköy Bölge Temsilciliği açıldı.

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Tekkeköy Bölge Temsilciliği açıldı.

Tekkeköy'de aralarında memur, esnaf, sanatkar, çiftçi gibi çeşitli meslek gruplarından bir grup insan bir araya gelerek Samsun Dernekler Federasyonu'nun Tekkeköy Bölge Temsilciliği'ni kurdu. SADEF Tekkeköy Bölge Başkanı Mehmet Köse ve kurucu üyeleri derneği tanıtmak, faaliyetlerini anlatmak için Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin'i makamında ziyaret ettiler. Mehmet Köse ve kurucu üyeler Başkan Tekin'e derneğin amacını, Tekkeköy'de yapmayı planladıkları faaliyetleri ve dernek kurucularını tanıttı. Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, "SADEF'in Tekkeköy'e bir temsilcilik açması sevindirici bir gelişme. Bu günlerde Tekkeköy'de yeni sivil toplum örgütlerinin, derneklerin kurulması ilçemizin gelişmesi ve sosyalleşmesi açısından büyük bir artı olacak. Derneğinize ve çalışmalarınıza elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız. Böyle genç, dinamik arkadaşların bir araya toplanıp birlikte hareket etmesiyle başaramayacakları iş olmaz. Sizleri kutluyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

SADEF Tekkeköy Bölge Başkanı Mehmet Köse ise, "Tekkeköy'ün tanıtılması için yapmış olduğunuz çalışmaları yakından takip ediyoruz. Özellikle Tekkeköy Mağaraları'ndaki çalışmalarınız ve Karadeniz'in tek yel değirmeninin turizme kazandırılması için yapmış olduğunuz çalışmalar ilçemizin dünyaya tanıtılmasını sağlayacak" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: