SADEF'ten Karanfil’e anlamlı ziyaret

Samsun Dernekler Federasyonu 6. Bölge Başkanı Köksal Akman, Yönetim Kurulu Üyeleri Özlem Maraş ve Muradiye...

Samsun Dernekler Federasyonu 6. Bölge Başkanı Köksal Akman, Yönetim Kurulu Üyeleri Özlem Maraş ve Muradiye Ergin İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil’i ziyaret etti.
SADEF 6. Bölge Başkanlığı koordinesinde geliri eğitim gören öğrencilere burs olarak verilmek üzere düzenlenecek programa ilişkin konuşan Samsun Dernekler Federasyonu 6. Bölge Başkanı Köksal Akman, "Ülkemizde çözüm bekleyen her sıkıntının altında eğitim yatmaktadır. Bizler de Samsunumuzun geleceğine bir nebze de olsa katkı verebilmek adına böyle bir organizasyon tertiplemiş bulunmaktayız. Hedef en az 55 örgencimize burs verebilmek. Bu amaçla yoğun bir çalışma başlattık. 9 Aralık 2011 Cuma akşamı saat 19’da Canik Kültür Merkezi Çırağan salonunda aynı heyecanı paylaşan hemşehrilerimizle birlikte olmayı arzu ediyoruz.” dedi.
Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil de böyle hassas bir konu hakkında yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İl Özel İdaresi olarak Samsun için yapılan faydalı her çalışmanın, hele ki geleceğimizin teminatı çocuklarımıza dair her aktivitenin mutlaka içinde ve destekçisi oluruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz