Sadet Partisi İl Divan toplantısı yapıldı

Saadet Partisi Elazığ il temsilciliği Mart ayı 2012 il divan toplantısını gerçekleştirdi

SP il binası salonunda gerçekleştirilen İl Divan Toplantısı'na Saadet Partisi il başkanı Haluk Arslan , Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kodat, İl yönetim Kurulu üyeleri ve Teşkilat mensupları katıldı.

Acaba arkadan mı hançerleniyoruz

Divana Başkanlık eden Saadet Partisi İl Başkanı Haluk Arslan bir konuşma yaptı, konuşmasında Milli Görüş Sadet Partisi olarak yönümüzü, yüzümüzü her zaman İslam alemine çevirdik, Milli Görüşün dışındaki bütün oluşumların, bütün partilerin yüzü ise batıya dönüktür. Bizden sonra iktidara gelenler eğer yönlerini haçlılara, Batıya çevirmeyip İslam alemine çevirmiş olsalardı bu gün yaşanan zulümler yaşanmazdı. Diğer yandan Pkk terör örgütünün ciddi manada silah ve mühimmat var, Pkk bu silah ve mühimmatı nereden buluyor , bu mühimmat hangi ülkeler tarafından, hangi yollarla teröristlere ulaştırılmaktadır, bu kirli organizasyonun içinde Türkiye’ye müttefikmiş gibi görünen kaç ülke yer almaktadır, “ Acaba arkadan mı hançerleniyoruz”. dedi.

Reklam
Reklam

Arslan, Maalesef her konuda olduğu gibi terör konusu da kalıcı çözümler yerine kısır kavgalarla, siyasi polemiklerle geçiştirilmektedir, bu sorunun çözümü konusundaki beklentiler boşa çıkmı, umutlar kabusa dönüşmüştür. Terörü durdurabilmek için her şeyden önce onu doğuran, besleyen sebepleri doğru tespit etmek gerektiğini belirtti.

Ülkemizin en önemli gündem maddelerinden birine değinen Arslan, son zamanlarda Eğitim konusu 4+4+4+ şeklinde ifade edilen ve en çok tartışılan konu haline gelmiştir, halbuki Eğitimin ana problemi; “ okutulacak dersler, müfredat konuları, içerikleri ve Eğitimin kalitesindir” mesele Eğitim sistemini uzatmak değil, asıl mesele Eğitimin kalitesi ve faydalı olmasıdır dedi.

Milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi olduğunu belirten Arslan, yerelde temiz ve ilkeli siyaset yapabilme toplumumuzun genelinin faydasına olan işler için mücadele etme imkanı yoktur, bu şehirde yaşayan duyarlı, mutedil, doğruluğu kendisine şiar edinmiş ve kendini toplumuna karşı dürüst olan tüm hemşerilerimizi yanımıza birlikte şu beldemizin iyiliği için mücadele etmeye çağırıyoruz,

Reklam
Reklam

Yaşanabilir bir Türkiye,

Yeniden Büyük bir Türkiye,

Ve yeni bir Dünya için çalıştık çabaladık ve çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: