Sadet Patisinden İhlas Ailesine Taziye Ziyareti

İzmir Saadet Partisi İl Başkanı Bayram Sakartepe yanındaki heyetle birlikte İhlas Holding İzmir Temsilciliği’ne gelerek,...

İzmir Saadet Partisi İl Başkanı Bayram Sakartepe yanındaki heyetle birlikte İhlas Holding İzmir Temsilciliği’ne gelerek, geçtiğimiz günlerde hafta hayatını kaybeden İhlas Holding yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören’in hayatını kaybetmesinden dolayı taziye ziyaretinde bulundu.

İl Başkanı Sakartepe’ye ziyaretinde yardımcıları , Cenk Kılınç ve Bekir Çalışkan eşlik etti. Enver Ören’in hayatını kaybetmesin dolayı büyük üzüntü duyduklarını ifade başkan Sakaroğlu, Ören’in ülkeye yaptığı hizmetlerden bahsetti. Sakartepe, “Basın ve iş dünyasının önemli kişiliklerinden biri olan Enver Ören’in vefatının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Medyaya değerli katkıları olan Ören’in tüm sevenlerine ve ailesine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Heyeti karşılayan İhlas Holding İzmir Temsilcisi Yardımcsı Ersin Sazaklıoğlu, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek taziyeleri kabul etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: