Sadık Ahmet'in Ölümünün 17. Yıl Dönümü

AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Batı Trakya Türk toplumunun lideri Dr. Sadık Ahmet'in yaşamı boyunca insanların demokratik hakları için

AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Batı Trakya Türk toplumunun lideri Dr. Sadık Ahmet'in yaşamı boyunca insanların demokratik hakları için mücadele verdiğini belirterek, "Onun açtığı bu yolda Batı Trakya Türkleri'nin mücadelesi devam edecektir" dedi.

Müezzinoğlu, Sadık Ahmet'in ölümünün 17. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Sadık Ahmet'in verdiği mücadeleyle bir sembol olduğunu belirtti.

Ahmet'in yaşamı boyunca Batı Trakya insanını en güzel biçimde ifade ettiğini anlatan Müezzinoğlu, mesajında şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Sadık Ahmet, yaşamı boyunca insanların demokratik hakları için mücadele verdi. Onun açtığı bu yolda Batı Trakya Türkleri'nin mücadelesi devam edecektir. Bu vesileyle Dr. Sadık Ahmet'i bir kere daha rahmetle anıyoruz."

Muhabir: Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: