Sadık Karakan, Ikinci Kez Hokey Federasyon Başkanlığı'na Seçildi

Türkiye Hokey Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından genel kurula...

Türkiye Hokey Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından genel kurula katılan delegelerin ortak adayı olarak federasyon başkanlına aday gösterilen Gaziantepli Sadık Karakan, yapılan seçim sonrasında ikinci defa başkan seçildi.

Ankara Eserboğa Air Port Otel’de yapılan Türkiye Hokey Federasyonu 3. Olağan Kongresi'nde tekrardan başkanlığa seçilen Sadık Karakan, bunun kendisi için büyük bir onur olduğunu ve bundan sonraki dönemde daha çok başarılı olmak için elinden gelenleri yapacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Karahan, “Başkanlığımızın birinci döneminde bu güzel sporun ülke genelinde yayılmasını ve yapılanmasını sağladık. Son dönemlerde büyük başarılara imza atarak olimpiyatlarda ve dünya şampiyonalarında birçok derece elde ettik. Yeni dönemde öncelikle eksik ve yarım kalan projelerimizi tamamlamak için uğraşacağız.” dedi.

Genel kurul açılış konuşmasını yapan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan da sporun Türkiye genelinde yaygınlaştırılmasının önemine dikkat çekti.

Son dönemlerde hokey alanında elde edilen başarıların küçümsenemeyeceğini söyleyen milletvekili Erdoğan, Türkiye’de dünya standartlarında bir saha yapılması için gerekli girişimleri Gaziantep’te başlattıklarını ifade etti. Erdoğan, Türkiye’nin ilk standartlara uygun hokey sahasını Gaziantep’te yaptıracaklarını söyledi.

229 delegesi bulunan federasyonun 176 delegesi, kongrede hazır bulundu. Yapılan oylamanın ardından 149 oyla Sadık Karakan, yeniden Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlığına seçildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz