Sadık'tan Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Sadık ve yönetim kurulu üyeleri, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Sadık ve yönetim kurulu üyeleri, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Sadık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, buradaki Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ve gazeteciler yerel basının sorunları konusunda fikir alış verişinde bulundu. Yıldız, ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretten mutlu olduklarını ifade ederek, "Aynı bölgede fedakarca ve zorluklar içerisinde yayın hayatını sürdüren yerel basın kuruluşları ile yaygın basın kuruluşlarının ortak sorunlarının giderilmesi ve çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunmak adına bu ziyareti mutlulukla karşılıyor kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. Olayları en hızlı ve doğru şekilde halka aktarma adına çok şerefli bir görevi üstlendiklerini ve bu bilinçle hareket ederek bu kutsal görevini yerine getirmeye çalıştıklarını söyleyen Yıldız, birbir ve beraberliğin önemine işaret etti. Sadık ise ev sahipliği ve misafirperverliklerinden dolayı Yıldız'a teşekkür edip çalışmalarında başarı diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: