Sadri Şener:Puan karşılığı Gabriç'i istediler, Sani Şener:Verirsin ya ne olacak?

Futbolda şike iddianamesinde Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’in, kardeşi Sani Şener ile Fenerbahçe – Ankaragücü...

Futbolda şike iddianamesinde Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’in, kardeşi Sani Şener ile Fenerbahçe – Ankaragücü maçı öncesi yaptığı telefon görüşmesine yer veriliyor.
Sadri Şener’in Fenerbahçe-Ankaragücü maçında Ankaragücü’nün galip gelmesi durumunda Gabric’i bedelsiz olarak bu takıma vermek için anlaşma yaptığı iddia ediliyor. 14 Mayıs tarihli Sadri Şener-Sani Şener görüşmesi iddianameye şöyle yansıyor:
Sani: Hamdi (Akın) arayacak seni Melih'in yanından, tamam mı, numaranı.
Sadri: Bu telefondan mı?
Sani: Ha evet buradan, yok herhangi bir şey şimdi niye tamam diyorsun Fenerbahçe ile ilgilidir yani, yani o oradan da gırgır yapacak herhalde, onun da bir işi falan var da tamam mı?
Sadri: Anladım anladım, tamam anladım
Sani: O onun, öyle bir şeyle değil öyle bir şey değil
Sadri: Tamam tamam he he, o söyleyeceğini söyledi zaten
Sani.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz