Saf Oksijen İle Nefes Alan Ciltler

%15 saf oksijenle ciltteki yeni ve sağlıklı hücre oluşumunu hızlandıran ve hücrelerin yenilenme hızını arttıran nemlendiriciler.

Nivea visage, cildine özen gösterenleri saf oksijen içeren ilk nemlendiricisiyle, oksijenin mucizesini yaşatmaya davet ediyor. Normal zamanlarda cildin sadece üst tabakası oksijenle beslenirken, “oxygen power” içeriğindeki %15 saf oksijeni cildin derinlerine taşıyor. Yeni ve sağlıklı hücre oluşumunu hızlandırmaya yardımcı olan oksijen sayesinde cilt daha sağlıklı ve canlı bir görünüme kavuşuyor. Cilde uzun süre nemlendirme sağlayan yeni seri, canlandırıcı temizleme jeli’nin yanı sıra, gündüz ve gece bakım kremlerinden oluşuyor.

Reklam
Reklam

“Nivea Visage Oxygen Power Temizleme Jeli” yumuşak mikro tanecikleri sayesinde cildi anında canlandırıyor ve tekrar nefes almasına yardımcı olacak şekilde derinlemesine arındırıyor. Özel formülüyle, ciltteki kir ve makyajı cildi kurutmadan etkin bir şekilde temizliyor.

“Nivea Visage Oxygen Power Canlandırıcı Günlük Bakım Kremi” içerdiği %15 saf oksijenle ciltteki yeni ve sağlıklı hücre oluşumunu hızlandırarak hücrelerin yenilenme hızını artırıyor. Cildi içten ve derinlemesine canlandırarak günlük stres unsurlarıyla savaşmak için daha dirençli hale getiriyor. Yoğun nemlendirici bileşenleri sayesinde gün boyu bakım sağlıyor. Güneş koruma faktörü 8 ve güçlü bir antioksidan içeren formülüyle, güneş ışınlarının neden olduğu erken yaşlanma etkilerine karşı yüzü etkili bir şekilde koruyor.

“Nivea Visage Oxygen Power Canlandırıcı Gece Bakım Kremi” metabolizmanın daha yavaş çalıştığı uyku sırasında, cildi derinlemesine canlandırıyor ve yeniliyor. Panthenol ve yoğun nemlendirici içeren formülü, gece boyunca nem takviyesi sağlayarak cildin yenilenmesini destekliyor.

Reklam
Reklam