Safahat'ı Okuma Yarışması'nın Müracaatları Başladı

Gediz Belediyesi'nin kültür etkinlikleri kapsamında her yıl 22 Mart'ta düzenlenen "Safahat'ı Okuma ve Anlama Yarışması"...

Gediz Belediyesi'nin kültür etkinlikleri kapsamında her yıl 22 Mart'ta düzenlenen "Safahat'ı Okuma ve Anlama Yarışması" için müracaatlar başladı.

22 Mart 2013 Cuma günü saat 20.30'da Gediz Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan "Safahat'ı Okuma ve Anlama Yarışması" 11-15 yaş, 16-20 yaş, 21 yaş ve üzeri olmak üzere üç ayrı kategoride yapılacak. "İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma" dalında ise 5-10 yaş arası minikler yarışacak.

Tüm yarışma birincilerine bilgisayar, ikincilere dijital fotoğraf makinesi ve üçüncülere de cep telefonu ödülü verileceği ve yarışmaya katılan herkese ücretsiz Safahat kitabı hediye edileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

18 Mart 2013 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Gediz Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne başvuru yapılması gereken yarışmalar için 20 Mart 2013 Çarşamba günü ön eleme yapılacak.

Yarışmaya GDZ Gediz Otel, Kerem Medya, Taşkın Tarım ve Yaşar İnşaat bilgisayar, Doğuş Süt, Engin İnşaat, Yenigediz Gazetesi ve Yılmaz Palet fotoğraf makinesi, Ergün Kerestecilik, Gediz Ambalaj AŞ., Günay Pastanesi, Star Market cep telefonu hediye etmek üzere sponsor oldu.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Belediyemiz Kültür Etkinlikleri kapsamında İstiklal Marşımızın Yazarı Mehmed Akif Ersoy'u tanıtmak, anmak ve gelecek kuşaklara aktarmak üzere "Safahat Okuma ve Anlama Yarışması" düzenliyoruz.

Onun ölümsüz eseri Safahat'ı herkesin okuması ve anlaması amacıyla yarışmaya katılan tüm yarışmacılara kitap hediye ediyoruz. Ayrıca yarışmamıza destek olan sponsorlarımız sayesinde dereceye giren yarışmacılara da çeşitli hediyeler verilmektedir. Sponsorlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür eder, yarışmaya katılacaklara başarılar dilerim" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: