Şafak Sezer Ameliyat Oldu Sağlık Durumu nasıl?

Ünlü Komedyen Şafak Sezer Ameliyat Oldu Sağlık Durumu Hakkında Falaş Gelişme Sağlığına Kavuştumu

Şafak Sezer’in Durumu Nasıl?

Şafak Sezer geçtiğimiz aylarda sinir krizi geçirdiği için hastaneye yatırılmış ve kalbine stent takılmıştı. Sezer, önceki gün havalimanında görüntülendi ve muhabirlere sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

İç hatlar geliş kapısından çıkarken karşısında gazetecileri gören Sezer şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlü oyuncu sağlık durumuyla ilgili olarak ‘İyi olmaya çalışıyoruz. Şuanda hayatımıza taktığımız ikinci stent’le devam etmeye çalışıyorsunuz’ açıklamasını yaptı.

Uzun süredir sinemadan da uzak kalan Şafak Sezer, ‘Kolpaçino’ya benzer sinema projeleriniz olacak mı’ sorusuna, ‘Türkiye’de bomba falan patlamazsa olabilir tabi ki… Toplumun piskolojisi bozuk olduktan sonra zor. Sonuçta ben de toplumdan biriyim. Uzaydan gelmedim. Hep böyle muallaktayız. “Bu sene sinema yapalım mı yapmayalım mı” diye düşünüp duruyoruz. Projeler var ama ülkenin durumu biraz iyi olacak ki biz de iyi olalım. Arkadaşlarla toplanıp senaryo üzerinde çalıştığımızdan konu dolaşıp yine ülke sorununa geliyor’ yanıtını verdi.

Reklam
Reklam

O ANLARI ANLATTI

Aylar önce bir hastanede sinir krizi geçirirken olan görüntülerle ilgili ilk kez açıklamada bulunan Sezer, ‘Kas boşalması diyelim biz buna. Kas gevşedi o sırada. Kalbe giden ana kas gevşedi orada. Ana kasın da bir gerginliğe ihtiyacı var atması için bununla beraber o patlama yaşandı. Benim toplumun içinde bağırmam yanlıştı ama insanlar gidip dağda taşta bağırsınlar. Bence bağırmak çok güzel bir şey. Eskiden pazarda tezgahtarlık yaptığım için özlemiştim bağırmayı. Benimki de pazar yıllarından kalma’ diye konuştu.