Saffet Kaya, seçim sonuçlarını değerlendirdi!

AK Parti Ardahan eski Milletvekili Saffet Kaya, 12 Haziran Genel Seçim sonuçlarını değerlendirdi.

12 Haziran Genel Seçim sonuçlarının ülkeye ve millete hayırlı olmasını dileyen eski Milletvekili Saffet Kaya, Ardahan'ki sonuçlarının ise halkın takdiri olarak değerlendirdi.

Ardahan'ın sorunlarının çözümünde üzerine düşen görev ve sorumluklarını her zaman yerine getireceğini de açıklayan AK Parti eski Milletvekili Saffet Kaya, "hiç bir zaman görevden kaçmadım. Ardahan'ı ve insanını çok seviyorum. Halkımız beni dört dönem şereflendirdi, bu şeref her şeyin üstündedir. Bir dönem AK Parti'nin değerli kurmayları ve yine o partinin çok değerli Genel Başkanı Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la çalışmanın mutluluğunu yaşadım. Milletvekilliği yaptığım dönemlerde gecemi gündüzümü halkıma ayrıdım, onların sorunlarını kendim sorunummuş gibi ilgilendim. Yatırımlarımız ve hizmetlerimiz 12 Haziran Genel seçimlerinde meyve verdi ve halkımız AK Parti'mizi Ardahan'da yine birinci yapmıştır. Halkımız takdirini yine iktidardan yana kullanmıştır" dedi.

Reklam
Reklam

Ardahan'da siyasi birlikteliğin öneminede işaret eden AK Parti Eski Milletvekili Saffet Kaya, "Ardahanlılar olarak bizim birbirimizden her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var. Siyasi tecrübemi milletim ve halkım için kullanmaya her zaman varım. Bu süreçten sonra ne ben Ardahan halkını unuturum ne de Ardahan halkı beni yüreğinden çıkarıp atamaz. Bu günden sonra güzel Ardahan'ıma ve onun yüce halkına her zaman hizmet etmeye devam edeceğim. Seçilen arkadaşlara da başarılar dilerim" ded.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz