Safran Projesi, Safranbolulu Gençlere Sporu Sevdirecek

Karabük’ün Safranbolu ilçe belediyesi, Karabük Üniversitesi ve Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğü tarafından Safran Projesi hayata...

Karabük’ün Safranbolu ilçe belediyesi, Karabük Üniversitesi ve Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğü tarafından Safran Projesi hayata geçiriliyor. Proje ile Safranbolu'da spor kültürü ve farkındalığı oluşturarak gençlere düzenli bir spor hayatının kazandırılması hedefleniyor.

Safran Projesi ile ilçede tekvando, güreş, masa tenisi, judo, badminton, jimnastik, karete, bocce, dart, futsal, futbol tenisi, hokey branşlarında 7-14 yaş grubuna yönelik spor çalışmaları yapılması planlanıyor.

Hedef kitledeki sporcuların ve ailelerinin katılacağı değerler eğitimi, zeki, çevik ve ahlaklı sporcu, sporcu sağlığı ve beslenmesi, aile ve iletişim konularında panel ve söyleşiler düzenlenmesi de planlanan projede, sporcular ve ailelerin katılacağı piknik ve doğa yürüyüşü organizasyonları da yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: