Safranbolu Ayvazoğlu Camii İbadete Açıldı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir iş adamı tarafından yaptırılan Ayvazoğlu Camisi törenle ibadete açıldı.24.08.2011 tarihinde yapımına...

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir iş adamı tarafından yaptırılan Ayvazoğlu Camisi törenle ibadete açıldı.

24.08.2011 tarihinde yapımına başlanan ve tamamlanan caminin açılışına Vali İzzettin Küçük, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, işadamı Metin Ayvaz ve vatandaşlar katıldı.

Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan açılış töreninde konuşma yapan Dernek Başkanı Sabri Karakaş caminin yapımında emeği geçenler ile yer ve inşaat ruhsatı konusunda yardımcı olan Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’a, dernek yöneticileri ve mahalle halkı adına teşekkür etti. Plaketler ve açılış kurdelesini kesmek üzere kürsüye gelen Vali İzzettin Küçük ise, iyi işler yapmanın nasip işi olduğunu, kimi insanın çok parası olabileceğini ancak hayırlı bir iş yapma fırsatı bulamayabileceğini ifade etti. Caminin yapımında en büyük pay sahibi olan işadamı Metin Ayvaz’a, Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ve Belediye Meclis üyeleri ile mahalle sakinlerine teşekkür eden Vali Küçük, caminin Safranbolu’ya hayırlı olmasını diledi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Vali İzzettin Küçük, Kaymakam Gökhan Azcan, Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan, İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk ve işadamı Metin Avaz ile birlikte caminin açılış kurdelesini kesti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: