Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy: -"Safranbolu'ya 3 yıldır hizmet ediyor olmaktan onur ve gurur duyuyorum"

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, "Safranbolu'ya 3 yıldır hizmet ediyor olmaktan onur ve gurur duyuyorum" dedi.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, "Safranbolu'ya 3 yıldır hizmet ediyor olmaktan onur ve gurur duyuyorum" dedi.

Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düzenledikleri bir programla belediyede gerçekleştirdikleri 3 yıllık çalışmaları halkla paylaştıklarını ve olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

3 yıl içerisinde gece-gündüz hemşehrilerine hizmet edebilmek için bir koşu içerisinde olduklarını anlatan Aksoy, "3 yıl boyunca Safranbolu Belediyesi olarak belediyecilik faaliyetleri alt yapı hizmetleri ve tanıtım alanlarında çalışmalar yapmaktayız. 2009 yılında belediye bütçemiz 15 milyon, 2010 yılında 17 milyon, 2011 yılında 23 milyon ve 2012 yılı hedef bütçemiz ise 25 milyon olmuştur. Belediye olarak vatandaşa ilk verdiğimiz sözü açık kapı belediyeciliğini başlatmak adına 'Beyaz Masa'yı oluşturduk. Park ve bahçeler, asfalt, doğalgaz, spor, sosyal tesisler, araç ve gereçler, eğitim, restorasyonlar, itfaiye hizmetleri ve yeni itfaiye araçları, tanıtım, turizm ve sosyal etkinlikler gibi bir çok alanda önemli çalışmalara imza attık. Safranbolu'ya 3 yıldır hizmet ediyor olmaktan onur ve gurur duyuyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: