Safranbolu Logosunu Belirliyor

Safranbolu Belediye'sinin "Safranbolu Logosunu Arıyor" sloganıyla düzenlediği ve 150 kişinin 388 logoyla katıldığı logo yarışması sonununda belirlenen 3 logo, belediye

Safranbolu Belediye'sinin "Safranbolu Logosunu Arıyor" sloganıyla düzenlediği ve 150 kişinin 388 logoyla katıldığı logo yarışması sonununda belirlenen 3 logo, belediye meclisinin oylarıyla teke düşürülecek.

Belediye Başkanı Necdet Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aylar öncesinden belediye tarafından kullanılacak bir logo belirlemek için yarışma başlattıklarını ve bu yarışmaya 150 kişilik uluslararası bir katılımın olduğunu ve yüzlerce logonun kendilerine ulaştığını söyledi.

Profesyonel jürinin bütün logolar arasından sadece 3'ünü seçtiğini vurgulayan Aksoy, "Belediye meclis üyelerimiz de bu 3 logoyu oylayarak teke düşürecek. Bu belirlenecek logo da ilçemizin logosu olacak. Ben katılımcılara teşekkür ediyorum. Dereceye giren bu logolara ödül verilecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: