Safvet Koleji Öğrencileri Sağlık Çalışanlarının Bayramını Kutladı

Bursa İnegöl'de Özel Safvet Koleji öğrencileri, ilçedeki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramı'nı...

Bursa İnegöl'de Özel Safvet Koleji öğrencileri, ilçedeki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı. Sağlık çalışanları öğrencilerin ziyaretinden çok memnun kaldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan okul müdürü İsmail Göbül, "14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla öğrencilerimizle birlikte İnegöl’deki Sağlık Müdürlüğü, devlet hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve özel hastane kurum müdürlerini yerinde ziyaret ederek, günün anısına buket takdim ettik." dedi. Fedakarca hizmetler yapan doktorlara ve sağlık çalışanlarına, Safvet Koleji olarak minnettar olduklarını vurgulayan Göbül, "Bütün doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten duygularımla kutlarım." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: