Safvet Koleji yine birinci

Özel Nilüfer Safvet Koleji, İnegöl’de 8. sınıflar arasında düzenlenen SBS Deneme Sınavı'nda birinci oldu.Özel Nilüfer...

Özel Nilüfer Safvet Koleji, İnegöl’de 8. sınıflar arasında düzenlenen SBS Deneme Sınavı'nda birinci oldu.

Özel Nilüfer Safvet Koleji, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, 11 Ocak 2012’de eğitim öğretimde başarının yükseltilmesi, sınav bilincinin oluşturulması ve sınav tekniklerini pekiştirmek amacıyla düzenlediği SBS Deneme Sınavı'nda, okullar içinde birinci oldu.

Deneme sınavına; İnegöl’den 54 ilköğretim okulundan 3 bin 604, Türkiye genelinden ise 667 okul ve 32 bin 430 öğrenci katıldı. Yapılan sınavda, Özel Nilüfer Safvet Koleji 430 puan ortalaması ile Türkiye geneli 2. olurken, İnegöl’de de 1. oldu. Okulun öğrencilerinden Serdar Çalışır, İbrahim Ürey, Metehan Yüksel ve Ahmet Demirtaş ise tüm soruları doğru cevaplayıp 500 tam puan alarak ilçe, il ve Türkiye genelinde 1 inciliği paylaştılar.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Bayram Yayla, yaptı değerlendirmede, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, düzenledikleri sınavdan dolayı teşekkür ederek, “Birinci olan öğrencilerimizi de tebrik ediyorum. Okulumuzda SBS’ye yönelik uyguladığımız özel çalışmaların semerelerini almanın mutluluğu çok güzel. Temennimiz, öğrencilerimizin 9 Haziran'da gerçekleştirilecek SBS sınavında da bu başarıları tekrarlamasıdır.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz