Sağanak yağış etkili oldu

TRABZON (İHA) - Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle birçok işyeri ve bazı evlerin alt katlarını su bastı.

Akşam saat 20.00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 45 dakika süren etkili sağanak yağış sonucu, Akçaabat İlçesi'nin birçok mahallesinde ev ve işyerlerinin alt katlarını su bastı. İşyeri sahipleri su basan dükkanlarından mallarını kurtarmak için yoğun çaba sarf ederken, belediye ekipleri de tıkanan rogarları aşmak için çalışma başlattı.

Aşırı yağmur nedeniyle mahalle araları çamur yığını haline büründü. Akçaabat İlçesi'nde bulunan bazı köfte salonlarında su bastı. Aileleri ve arkadaşları ile birlikte akşam yemeğine gelen vatandaşlar yağmurun birden bastırması sonucu bulundukları yerde araçları ile birlikte mahsur kaldı.

Reklam
Reklam

Arkadaşları ile birlikte Akçaabat İlçesi'ne akşam yemeğine gelen Niyazi Özer, yemek yedikleri sırada aşırı yağmurun birden bastırdığını belirterek, "Yemek yediğimiz sırada aşırı yağmur birden bastırdı. Bulunduğumuz yeri su basınca işyerindeki müşterilerle birlikte bir yere toplandık. Yağmur nedeniyle araçlarımızı çektiğimiz otoparkta sular altında kalınca burada mahsur kaldık" dedi.