SAGİAD Jinja’da Okul Ve Hastane Inşaatını Gezdi

Fuar için Uganda’da bulunan Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGIAD) heyeti Jinja Kenti’nde Kimse...

Fuar için Uganda’da bulunan Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGIAD) heyeti Jinja Kenti’nde Kimse Yok mu Derneği’nin tarafından yapımı devam eden hastane ve okul inşaatını ziyaret etti.

Türkiye İşadamları ve Sanayicileri Konfederasyonu (TUSKON) koordinasyonunda, Uganda Global İşadamları Derneği (UGBA) organizasyonunda Başkent Kampala’da yapılan ‘Small and Medium Enterprises Event 2013’ fuarına katılan SAGİAD Genel Sekreteri İbrahim Bozkurt ve üye iş adamları Jinja Kenti’nde Kimse Yok mu Derneği’nin tarafından yapımı devam eden hastane ve okul inşaatını gezdi.

Reklam
Reklam

Dernek yetkilileri finansmanını Gaziantepli esnaf ve iş adamlarının sağladığı hastanenin 5 katlı 36 yataklı, ilköğretim okulunun ise 5 derslikli ve yanına da ana okulunun yer alacağını bilgisini verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: