SAGİAD, Sarıkamış'ı Türkiye'ye tanıtacak

Kars-Sarıkamış Genç İş Adamları Derneği (SAGİAD)'nin daveti üzerine İstanbul'dan gelen iş adamları, ilçeye hayranlıklarını gizleyemedi....

Kars-Sarıkamış Genç İş Adamları Derneği (SAGİAD)'nin daveti üzerine İstanbul'dan gelen iş adamları, ilçeye hayranlıklarını gizleyemedi. Kayak merkezini çok beğenen iş adamları, tatil programlarına Sarıkamış'ı da ekleyip sık sık geleceklerini ifade etti.

Sarıkamış'a ilk kez gelen Adem Atmaca, tek kelime ile bölgeye hayran kaldığını söyledi. Buraya gelene kadar kafasında bir takım tereddütler bulunduğunu hatırlatan Atmaca, "En çok da kayak merkezini merak ediyordum. Şimdiye kadar gördüğüm ve kayak yaptığım en güzel pist ve kayak merkezi diyebilirim. Telesiyejle ağaçların içinden çıkmak ise farklı bir atmosfer oluşturuyor." dedi.

Reklam
Reklam

Sarıkamış'ta gördüğü karı Türkiye’nin başka bir yerinde görmediğini hatırlatan Atmaca, "Kartopu yapmaya çalıştım olmadı. Bu durum çığ tehlikesini önlüyormuş. Bizi buraya davet edip bizi bu güzelliklerden haberdar eden SAGİAD yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

SAGİAD Başkanı İsa Cengiz ise Sarıkamış ve Bayraktepe kayak merkezinin tanıtımına katkıda bulunmak istediklerini, belli programlar dahilinde iş adamlarını buraya davet edip ağırlayacaklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz