Sağlam: Grup Maçlarına Galibiyetle Başladığımız Için Mutluyuz

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu İlk Maçında 1461 Trabzon'u 2-0...

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu İlk Maçında 1461 Trabzon'u 2-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, grup maçlarına galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maç sonrası konuşmasının başında tribünlere gelip kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür eden Sağlam, şöyle konuştu: "Ziraat Türkiye kupasında hedefimiz bu sene kupayı müzemize götürmek. Bu doğrultuda grup karşılaşmalarına galibiyetle başlamak bizim için çok önemliydi. Bunu başardığımız için mutluyuz. Bizi destekleyen taraftarlarımızı tebrik ediyoruz. Bunun sonuçlarını Pazar günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçında da görmek istiyoruz. Sonuçta Galatasaray'ı yenip gelen bir takımla oynadık. Pozisyonlarımız da vardı, iki devrede bulduğumuz iki golle grup maçlarına iyi başladığımız için mutuyuz. Artık Gençlerbirliği maçına iyi başlamak istiyoruz. İki maç önemliydi bizim için, birini geçtik. İnşallah Gençlerbirliği maçını da iyi bir şekilde geçeriz."

Reklam
Reklam

1461'i Trabzon takımında izledikleri futbolcu olup olmadığı yönündeki soruya Sağlam, "Bir çok Bank Asya takımını da izledik. Bu takımda da izlediğimiz oyuncular var. Ama bir girişimde bulunmadık açıkçası." cevabını verdi.

"TARAFTARDAN ANLAYIŞ BEKLİYORUM"

Bir gazetecinin, "Pinto'nun ıslıklanmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki soruya Sağlam, şu cevabı verdi: "Pinto'ya yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Ama her oyuncu bizim oyuncumuz. Onun performansını yukarılara çıkarmaya çalışıyoruz. O da memnu değil. Çabalıyor. Herkesin birbirine destek olması lazım ki oyuncularımızı takıma kazandıralım. Taraftardan da anlayış bekliyorum. Devre arasında belki takviyeler yapacağız ama çok ciddi bir değişiklik olacağını düşünmüyorum kadroda. Bu oyuncularla devam edeceğiz."

Sağlam, takımdan gönderilecek oyuncuların sorulması üzerine ise, "Takımımızdan gidecek oyuncularımız olacak, geleceklerde olacak. Ama şuanda Pazar günkü karşılaşmayı bitirmeden açıklama yapmak doğru olmaz." diye konuştu.

FERHAT: GALİBİYETİ HAK ETTİK

Reklam
Reklam

Bursasporlu İbrahim Öztürk, bu sene kupayı almak istediklerini ve ilk grup maçını kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti. Galibiyetle başlamanın önemli olduğunu belirten İbrahim, gruptan çıkacak sonuçları elde etmek istediklerini vurguladı.

Yetenekli oyuncu Ferhat ise gruplara iyi başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Maça iyi başladık. Daha farklı olabilirdi ama bize yetecek skoru aldık. Bize yetecek skoru aldık. Kazanmayı hak ettik."

AKÇAY: ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIMA KARŞI CESUR OYNADIK

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise açıklamasında zor bir müsabaka ile karşılaşacaklarını bildiklerini belirtip şunları söyledi: "İkinci yarı oyundan çok memnunum. Çok güçlü bir takıma karşı çok cesur oynadık. Ama puan alma notasında olumlu işler yapamadık. İkinci ve üçüncü bölgedeki davranışlar yetersizdi. Artık pazar günü oynayacağımız maç daha da önem kazanmış oldu. Burada kaybettiğimiz puanlarla yüzleşeceğiz. İlk yarı çok ofansif yönde güçlü olan Bursaspor'a karşı biraz geride oynadık. Ama ikinci yarıda daha cesur oynadık. İlk yarı ile ikinci yarı arasındaki stratejimiz çok farklıydı."

Reklam
Reklam

1461 Trabzonlu Mustafa da Gruplara üç puanla başlamak istediklerini, Bursaspor'u da çok iyi analiz ettiklerini ama puan alamadıklarını dile getirdi.

Gökhan ise ilk 45 dakikada geride oynadıklarını ancak ikinci yarıda iyi oynadıklarını belirterek, artık Rize maçına konsantre olmak istediklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: