Sağlam: Pazar Günü Seyircimiz Önünde Galibiyetle Tanışacağımıza Inanıyorum

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Kayserispor ile sahalarında yapacakları maçta galibiyetle tanışacaklarına inandığını belirtti.Spor...

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Kayserispor ile sahalarında yapacakları maçta galibiyetle tanışacaklarına inandığını belirtti.

Spor Toto Süper Ligi'nde, pazar günü Kayserispor ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu, çalışmalarını Macit Özcanspor tesislerinde sürdürdü. Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretindeki çalışmalar ısınma koşusu ile başladı. Pas çalışması ile süren çalışmalar taktik çalışma ve çift kale maç ile devam etti. Sakatlığı süren Mert Nobre ise saha kenarında hafif koşu yaptı.

Reklam
Reklam

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Kayserispor'un da kendileri gibi kadro kalitesi iyi, ancak bulunduğu yeri hak etmeyen bir takım olduğunu söyledi. Pazar günü iki takım açısından da zorlu bir müsabaka olacağını vurgulayan Sağlam, "Biz de saha ve seyirci avantajımızı kullanarak galibiyetle tanışmak istiyoruz. Bütün planlarımız bunun üzerine." diye konuştu.

Kayserispor'un kupadan elenmesi ve hafta sonu ağır bir yenilgi almasının sıkıntılı bir gürüntü ortaya koyduğunu ifade eden Sağlam, "Ancak biz kesinlikle rakibimizi küçümsemiyoruz. Rakibimiz, ligin ciddi kadrosuna sahip ekiplerden birisi. Zaman içindeki bunalımlı süreçten kurtulacaktır. Ama biz de mutlak ve mutlak galibiyete ihtiyacı olan diğer bir takımız. İnanıyorum ki pazar günü seyircimiz önünde galibiyetle tanışacağız." şeklinde konuştu.

Takımdaki sakatlıklara da değinen Sağlam, "Nobre'nin ve Murat Erdoğan'ın küçük bir sakatlıkları var ama maç saatine kadar yetişirler diye umut ediyoruz." dedi. Futbolculardan Eren Tozlu ise Kayserispor ile yapacakları maç için 3 günden beri çalıştıklarını söyledi.
Bu maça iyi hazırlandıklarını anlatan Tozlu, şöyle devam etti: "Bu hafta iyi bir oyunla sahamızda iyi bir galibiyet alırız. Haftalardır iyi süren bir oyunumuz var. Trabzonspor karşısında da iyi bir oyun sergiledik ancak bir türlü skora yansıtamadık. Bu şanssızlığımızı Kayserispor karşısında kırıp ilk galibiyetimizi alırız, devamında da galibiyet serisini devam ettiririz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: