Sağlam’ın Ege’ye Karşı Yüzü Gülüyor

Bursaspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile Ege takımlarıyla oynadığı 13 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik...

Bursaspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile Ege takımlarıyla oynadığı 13 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Ege ekiplerinden Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekipte, başarılı teknik adam Ertuğrul Sağlam’ın Ege takımlarına karşı istatistiği dikkat çekiyor. Süper Lig’de bu sezon istediği performansı sahaya yansıtamayan ve istikrarsız bir görüntü çizen yeşil-beyazlılar, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor karşılaşmasından 3 puan ile ayrılarak puan kayıplarının telafisini yapmak istiyor.

Reklam
Reklam

SAĞLAM’IN EGE’DE MAĞLUBİYETİ YOK

Yeşil-beyazlıların başarılı teknik patronu Ertuğrul Sağlam, göreve geldiği 2008-2009 sezonu devre arasından bu yana Ege takımları ile oynadığı 13 karşılaşmada da mağlubiyet yüzü görmedi. Sağlam, Ege temsilcileri Denizlispor, Bucaspor, Manisaspor ve Karşıyaka’ya karşı 13 karşılaşmada 11 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Sağlam’lı Bursaspor, Süper Lig’de 5 Ege deplasmanına çıkarken, bu karşılaşmaların hepsinde sahadan 3 puan ile ayrılmayı başardı. Türkiye Kupası dahil olmak üzere 7 Ege deplasmanından ise 6 galibiyet, 1 beraberlik çıkardı. Yeşil-beyazlılar, Ertuğrul Sağlam ile ligde ise Ege temsilcilerine karşı toplam 11 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: