Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Türkiye'nin gelişmesinden, büyümesinden, Almanya, İngiltere, Fransa ile yarışmasından rahatsız olanlar var" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Türkiye'nin gelişmesinden, büyümesinden, Almanya, İngiltere, Fransa ile yarışmasından rahatsız olanlar var" dedi. Mudanya ilçesinde bir düğün salonunda, mübadele göçmeni vatandaşlarla bir araya gelen Müezzinoğlu, yaptığı konuşmada, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladığı kadınların yarınlarının bugünden daha güzel olmasını diledi. Müezzinoğlu, Mudanya'nın, kendisi için "Girit, Selanik, Serez, Kavala, Drama, İskeçe, Gümelcine", başkaları için de "Erzurum, Artvin, Gümüşhane" anlamına geldiğini, ilçenin aslında Türkiye'yi kucakladığını ifade ederek, burada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bursa'ya sağlık alanında her türlü desteği vereceklerini vurgulayan Müezzinoğlu, şöyle konuştu: "Bursa'nın sağlık hizmetleri, istiyoruz ki sadece Türkiye'ye değil, artık şehir hastanesiyle dünyaya örnek olacak. Sağlık turizminde Bursa'yı inşallah merkez bir il yapacağız. Sizlerden, başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, ülkenin 2013'te muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkması için 30 Mart akşamı 'AK Parti' diyerek sandıkların coşmasını istiyoruz. Kadınlarımız, gençlerimiz, önümüzde kalan bu 20-22 günde gece gündüz hazır mı? Yanyalı, Giritli, Gümüşhaneli, Erzurumlu kardeşlerim, hazır mıyız? Mudanya hazır mı?" Müezzinoğlu, Türkiye'nin yarınlarının, bugünden güzel olacağını söyleyerek, "Türkiye'nin gelişmesinden, büyümesinden, Almanya, İngiltere, Fransa ile yarışmasından rahatsız olanlar var. Bu rahatsız olanlara da 30 Mart akşamı sandıklarda ders vermeye hazır mıyız? Bursa da hazır, Mudanya da" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: