Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Çanakkale'de

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çanakkale'nin Ezine, Lapseki ve Biga ilçelerinde partisince düzenlenen belediye başkanı aday tanıtım toplantılarına katıldı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çanakkale'nin Ezine, Lapseki ve Biga ilçelerinde partisince düzenlenen belediye başkanı aday tanıtım toplantılarına katıldı. Müezzinoğlu, Ezine Belediyesi Sinema Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, sağlık alanında 11 yıldır çok büyük yeniliklere imza attıklarını, vatandaşların "parası yok" diye hastane kapılarından artık geri çevrilmediğini söyledi. Ülke ve millet olarak çok önemli bir dönemecin arifesinde olunduğuna işaret eden Müezzinoğlu, "Bizler, bu partiyi milletimize güvenip kurduk ve milletimizle beraber yürüyeceğiz. Dolayısıyla biz milletimizle birlikte gücüz. Milletle beraber dünyaya ve belirli güç odaklarına çok net şekilde tavır koyuyoruz. Bu ülkede şayet demokrasi, milli irade varsa, millet ne derse 'o olacak' dedik ve 2002 yılından bu yana onu başarmaya çalışıyoruz" dedi. Müezzinoğlu, ülkeye borçları olduğunu, millete hak ettiği en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını, daha güzel hastaneleri vatandaşların hizmetine sunmaya devam edeceklerini söyledi. Bakan Müezzinoğlu, daha sonra, Lapseki Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen belediye başkan adayı tanıtım toplantısına katıldı. "Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek, milletle beraber yola çıktık" diyen Müezzinoğlu, "Ne yaparsanız yapın, AK Parti'ye, AK Parti kadrolarına yolsuzluğu örtüştüremezsiniz. Yolsuzluk sizin döneminizdedir, yolsuzluk, hırsızlık size ait bir sıfattır. Bunun tarihten, geçmişten bugüne kadar çok örnekleri var. Artık milletin bir lideri var. Recep Tayyip Erdoğan var. Artık milletin bir partisi var, AK Parti var" ifadesini kullandı. Müezzinoğlu, aday tanıtımının ardından, Lapsekili iş adamı Halil Aydoğan'ın uzun süredir rahatsız olan oğlu Mustafa Aydoğan ile Halil Sevinç adındaki vatandaşı evlerinde ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu'nun bu ziyaretleri basına kapalı gerçekleşti. Biga ilçesine gelişte 112 Acil Servis İstasyonu'nun açılışını yapan Müezzinoğlu, Belediye Kültür Sarayı'ndaki aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, "AK belediyecilik" anlayışıyla ilçenin yapısının değişeceğini söyledi. Bakan Mehmet Müezzinoğlu, toplantının ardından ilçeden ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: