Sağlık Bakanı'nın özel kalemi, Zonguldak Sağlık Müdürlüğü'ne atandı

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü’ne Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın Özel Kalem Müdürü Dr. Öner Güner atandı....

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü’ne Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın Özel Kalem Müdürü Dr. Öner Güner atandı. İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Rüstem Albayrak’ın ise Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde anestezi uzmanı olarak görevlendirildiği belirtildi.

2008 yılında Zonguldak İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Öner Güner, 2010'un Eylül ayında Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirilmişti. Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Rüstem Albayrak ise İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanmıştı.

Reklam
Reklam

İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda dün düzenlediği basın toplantısında bir yıllık görev süresi içinde gerçekleştirilen çalışma ve faaliyetleri anlatan İl Sağlık Müdürü Rüstem Albayrak, bugün görevinden alındı. Albayrak, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde anestezi uzmanı olarak görevlendirildi. Yerine Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın Özel Kalem Müdürü Öner Güner atandı. Güner'in, bir hafta içinde yeni görevine başlayacağı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz