Sağlık Bakanlığı Edirne'de Çağrı Merkezi Kuracak

EDİRNE (AA) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sağlık Bakanlığınca Edirne'ye 250 kişinin çalışacağı bir çağrı merkezi kuracaklarını bildirdi.

"Hayal satmak istemiyorum" Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Edirne'ye yapılması planlanan havaalanı ile ilgili bir gelişme var mı?" şeklindeki sorusuyu "Ben birşey sonuçlanmadan kamuoyuna hayal satmak istemiyorum. Popülist bir politika yapmadık, yapmayacağız. Vatandaşımıza sözünü tutabileceğimiz, dürüst ilkeli bir siyaset yapıyoruz. Bazıları bazı vaatleri verip 5 yıl sonra tekrarlayabilir. Biz de verdiğimiz söz neyse önce planını yaparız, mutfakta çalışırız. Çalışmalar netleşince de kamuyoyuna duyururuz" şeklinde cavapladı. Müezzinoğlu, Eski Cami'deki cuma namazının ardından memleketi Gümülcine'ye hareket etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: