Sağlık Çalışanları Tekne Gezisiyle Moral Depoladı

Medical Park Samsun Hastanesi çalışanları 'Samsunum 1' gemisinde sabah kahvaltısında buluştu. Kahvaltıya Medical Park Samsun...

Medical Park Samsun Hastanesi çalışanları 'Samsunum 1' gemisinde sabah kahvaltısında buluştu. Kahvaltıya Medical Park Samsun Hastanesi çalışanları, aileleriyle katıldı.

Medical Park Samsun Hastanesi'nin, çalışanlarına verdiği kahvaltıya aileleri de eşlik edince coşku daha da arttı. Kahvaltıya, çocukları eğlendirmek adına süpriz olarak palyaço getirildi. Nezih bir ortamda, deniz gezisi eşliğinde kahvaltı yapan aileler birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldu. Kahvaltıdan sonra Samsunum 1 gemisinde müzik eşliğinde oyunlar oynayan çalışanlar stres attı. Kahvaltıya katılan Başhekim Hakan Özcan, masaları gezerek personelle sohbet etti.

Reklam
Reklam

Kahvaltı sonrası konuşma yapan Başhekim Hakan Özcan, “Medical Park Samsun Hastanesi, akademik ve uzman hekim kadroları, deneyimli çalışanları ile 7 gün 24 saat kaliteli hizmet sunmaktadır. Bu yoğun tempodan uzaklaşarak keyfili bir sabah kahvaltısında bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum.” diye konuştu.

Çalışanların, düzenlenen organizasyondan memnun oldukları gözlendi. Aileleri ile beraber güzel bir gün geçirdiklerini söyleyen Medical Park Samsun Hastanesi çalışanları, organizasyondan çok memnun olduklarını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: