Sağlık Çalışanlarından Kardeşlik Vurgusu

Mersin Sema Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Dr. İbrahim Sedat Deviren, barış, sevgi ve kardeşliğe her...

Mersin Sema Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Dr. İbrahim Sedat Deviren, barış, sevgi ve kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç olunduğunu belirtti.

Sema Sağlık Çalışanları Derneği Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında sağlık çalışanlarını Mersin Kültür Merkezi’nde buluşturdu. Antakya Medeniyetler Korosu’nun sahne aldığı programa çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Dernek Başkanı Dr. İbrahim Sedat Deviren, sevgi, barış ve kardeşlik için büyük gayret gösterdiklerini söyledi. Yunus Emre’nin deyişiyle ‘tanış olmak’; kaynaşmak ve bir aile sıcaklığı içerisinde muhabbetlere vesile olabilmek için çalıştıklarını aktaran Deviren, “İnsanlar kavimler halinde yaratılmış, farklı ten, farklı kültür, farklı dil ve belki birçok farklı donanımla dünyaya getirilmiştir. Ama tüm bu farklılıklar insan olma çatısı altında toplanmıştır. Beraberce yaşama kültürünü kendilerine hayat tarzı haline getiren topluluklarda medeni olarak yaşamışlardır.” dedi.
Konuşmaların ardından Antakya Medeniyetler korosu sahne aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: