Sağlık ekipleri sokakta çalışıyor

Iğdır’da korona virüs tedbirleri kapsamında sağlık ekipleri cadde ve sokaklarda vatandaşların ateşini ölçüyor.Korona virüs tedbirleri kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda vatandaşların ateşini ölçüyor.

Iğdır’da korona virüs tedbirleri kapsamında sağlık ekipleri cadde ve sokaklarda vatandaşların ateşini ölçüyor.
Korona virüs tedbirleri kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda vatandaşların ateşini ölçüyor. Koruyucu kıyafet giyen sağlık ekipleri, cadde ve sokakta vatandaşları durdurarak ateşlerini ölçüyor. Özellikle banka önü ve yoğunluğun yaşandığı yerlerde vatandaşların ateşini ölçerek kayıt altına alıyor. Zaruri bir ihtiyaç veya durum olmadığı sürece dışarı çıkmamaları için vatandaşları uyaran ekipler broşür dağıttı.
Bu tür çalışmaların kapsamlı bir şekilde devam edeceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz