Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu Müdürlüğü'ne Saraoğlu Atandı

Kütahya'nın Gediz ilçesinde yeni açılan Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne Doç. Dr Hamdi Melih...

Kütahya'nın Gediz ilçesinde yeni açılan Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne Doç. Dr Hamdi Melih Saraoğlu getirildi.

Halen Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Doç. Dr Hamdi Melih Saraoğlu'nun, resmen yeni açılan Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne vekaleten atandığı bildirildi.

Müdür Doç. Dr Hamdi Melih Saraoğlu, İlk ve Acil Yardım Teknikerliği, Yaşlı Bakımı ve Çocuk Gelişimi programları ile eğitim öğretim hayatına başlayacak olan Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun ülkede sağlık alanında önemli ölçüde sıkıntısı çekilen kaliteli ara eleman ihtiyacını karşılayacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Gediz Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan 13 programdan birisi olan Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programının da yeni okula aktarılacağını belirten Müdür Saraoğlu, "Şu an okulumuz resmen açıldı. Yani Gediz ikinci bir yüksekokula sahip oldu. Okul bünyesinde öncelikle İlk ve Acil Yardım Teknikerliği, Yaşlı Bakımı ve Çocuk Gelişimi programları açılacak. Gediz Meslek Yüksekokulu bünyesinden aktarılması planlanan Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı da onay bekliyor. Yeni okulumuza 2013-2014 Akademik Eğitim Öğretim yılından itibaren öğrenci alınacak" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz