Sağlık Için Pedal Çevirecekler

Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında 3 Mart 2013 Pazar günü, 17 ilde aynı...

Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında 3 Mart 2013 Pazar günü, 17 ilde aynı zamanda bisiklet turu düzenliyor. Bisikletliler Derneği üyelerinin de katılacağı, her yaş grubuna açık olacak turda amaç, sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekmek.

Yeşilay, 1-7 Mart Yeşilay Haftası’nda bir dizi etkinlik düzenliyor. Bunların ilki olan bisiklet turu Ankara, Kayseri, Gaziantep, Ordu, Yalova, Kırklareli, Hatay, Antalya, İzmir, Kocaeli, Karadeniz Ereğli, Balıkesir, Aksaray, Samsun, Eskişehir ve Aydın’da yapılacak; İstanbul ayağı ise tarihi yarımadada. Burada Sirkeci’den başlayacak tur Eminönü, Sultanahmet, Yedikule ve Fatih'i kapsayacak. 25 kilometrelik güzergâh boyunca sağlık ekipleri ve teknik destek, katılımcılara hizmet verecek. Ayrıca tarihi yarımada hakkında bilgiler verecek rehberler de bisikletçilere eşlik edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz