Sağlık Kupası Sahibini Buldu

Aydın’da düzenlenen Sağlık Futbol Turnuvası’nda kupa Atatürk Devlet Hastanesi’nin oldu.Aydın’da 17 Mayıs 2013 tarihinde 19...

Aydın’da düzenlenen Sağlık Futbol Turnuvası’nda kupa Atatürk Devlet Hastanesi’nin oldu.

Aydın’da 17 Mayıs 2013 tarihinde 19 takımla başlayan Sağlık Futbol Turnuvası’nda heyecan sona erdi. Sağlık çalışanları arasında sosyal bir ortam geliştirmek, ilişkileri güçlendirmek, ortak platformda buluşmalarını sağlamak ve kurumlar arası işbirliğini arttırmak amacıyla düzenlenen Sağlık Futbol Turnuvasında kupanın sahibinin belli oldu. Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Atatürk Devlet hastanesi arasında oynanan final maçında kazanan takım Atatürk Devlet Hastanesi oldu.

Reklam
Reklam

Tüm turnuva boyunca karşılaşmaları yakından takip eden Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Hüsnü Tırpancı, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Şenol Okur, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halil Yürekli ve sağlık müdür yardımcıları takımlara destek olmak için final maçını, personel ve takımları destekleyenler ile birlikte izledi.

Heyacanın çok yüksek olduğu, kıyasıya mücadelenin yaşandığı final maçı 3-2’lik skorla bitti. Golleri Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden Murat Çetinkaya 2, Atatürk Devlet Hastanesi’nden Latif Aslan 2 ve Mahmut Çeri kendi kalesine attı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: