Sağlık merkezinde yağmur çilesi

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nin çatısı, yağan her yağmurda şakır şakır su sızdırıyor.

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nin çatısı, yağan her yağmurda şakır şakır su sızdırıyor. Yağmurlu günlerde Sağlık Merkezi'ne gelen hastaların içeride ellerinde şemsiye ile dolaşmaları ilginç görüntüler oluşturuyor.

Ortaca'nın Beş Köprü Mahallesi'nde hizmet veren 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi binasının çatısının akması hastaları perişan ediyor. Yağmurlu günlerde tedavi olmak için gelen hastalar bina içerisinde şemsiye açarak dolaşmak zorunda kalıyor. Zeminde biriken sular görevliler tarafından hemen temizlense de yerlere konulan kovalar çirkin bir görüntü yaratıyor. Doktor kontrolüne gelen hastalar, "Dışarıda şakır şakır yağmur yağıyor. İçeriye girer rahatlarız dedik. Ama burada da şemsiye açmaktan kurtulamadık. 21. yüzyıl Türkiye'sine yakışmayacak bir görüntü" dedi.

Reklam
Reklam

Muğla İl Sağlık Müdürü İskender Gencer, konuyu incelettiğini belirterek, gerekli tadilatın 10 bin lira tuttuğunu ve bunu en kısa sürede temin ederek gerekli çalışmaya başlayacaklarını söyledi. Ortaca Kaymakamı Mustafa Gürdal da "Konuyu incelemeye aldırdım. İl Sağlık Müdürlüğü bu sorunu en kısa sürede çözecek. Gerekli işlemler önümüzdeki 10 gün içerisinde başlayacak" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: