Sağlık Müdürlüğü'nden,Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'ne atandı

Zonguldak İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Güner, Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel...

Zonguldak İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Güner, Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü görevine atandı.
Dr. Güner, yaklaşık bir süre önce ikinci kez atandığı Zonguldak'taki görevine ayrılmak üzere atanmadığını belirterek, "Bakanlığımızın takdiridir. Görevden kaçmayız. Bu göreve layık görenleri mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım." dedi.
Zonguldak İl Sağlık Müdürü iken Sağlık Bakanı'nın Özel Kalem Müdürlüğü'ne atanan Dr. Güner, bir süre önce yeniden Zonguldak'a dönerek hem İl Sağlık Müdürlüğü hem de Bakanlık Özel Kalemi olarak görev yapıyordu. Güner’in önümüzdeki pazartesi günü yeni görevine başlayacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz