Sağlık-Sen 17. Kuruluş Yıl Dönümünü

Sağlık-Sen Bayburt Şube Başkanı Fikret Lökoğlu, sendikanın 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Sağlık-Sen Bayburt Şube Başkanı Fikret Lökoğlu, sendikanın 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Lökoğlu, mesajında, Sağlık-Sen'in hizmet sendikacılığı yürüyüşü ile öncü rolünü sürdürme kararlılığı içinde hareket ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Sağlık ve sosyal hizmet kolunda çalışanların çağdaş koşullarda çalışma ortamlarına ve haklarına kavuşması mücadelesinin yanı sıra, üyelerinin çağın değişen koşulları içinde gelişen ihtiyaçlarını öngörebilen ve bu doğrultuda sendikal politika üretebilen bir sendikacılığı yerleşik hale getirmek, gelecek dönemde temel hedefimiz olacaktır.

Reklam
Reklam

Bilgi çağının teknolojik imkanlarını en üst düzeyde kullanarak gerçekleştirdiğimiz donanımlarla, üyelerimize sendikal hizmetlerin en etkin ve hızlı şekilde ulaşmasını sağlayan sendikamız, bilimsel yayınları ve düzenlediği sempozyum, konferans panel gibi programlarla da çalışma hayatının geliştirilmesine katkı sağlamaktadır. Sendikamız sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının hakları ve geleceği adına her zaman en doğru olanın arayışı içinde hareket etmektedir."

Muhabir :Fatih Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: