Sağlık-sen Bursa Şubesi 2012 Yılında Da Yetkili Sendika

Sağlık-Sen Bursa Şubesi, memur sendikalarının üye sayıların tespit edildiği 15 Haziran 2012 tarihi itibariyle, geçen...

Sağlık-Sen Bursa Şubesi, memur sendikalarının üye sayıların tespit edildiği 15 Haziran 2012 tarihi itibariyle, geçen yıl 5112 olan üye sayısını 6001'e çıkararak, Bursa genelinde sahip olduğu yetkili sendika durumunu devam ettirdi.

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Yünkül, Sağlık-Sen’in Bursa’nın en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu vurgularken, üyelerinden aldıkları güç ve destekle sağlık çalışanlarının şartlarının iyileştirilmesi için gayret gösterdiklerini söyledi. Yünkül , sağlıkçıların özlük ve ekonomik hakları noktasında mağdur edilmemesi ve emeğinin karşılığını alabilmesi için çaba sarf ettiklerini belirtti. Sağlık çalışanlarının verilen bu mücadeleye en büyük katkılarının, Sağlık-Sen’e üye olarak verdikleri destek olduğunu ifade eden Yünkül, Sağlık-Sen’in büyümesinde ve başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Yünkül, ”Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üyelerimizden aldığımız yetki ile tüm sağlık çalışanlarının yanında olacağız.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: