Sağlık-sen İl Divan Kurulu Toplandı

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanlığı tarafından yapılan Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısı, büyük bir katılımla gerçekleşti.Öğretmenevi’nde...

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanlığı tarafından yapılan Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısı, büyük bir katılımla gerçekleşti.

Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıya; Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Arslan, Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan, Muş Şube Başkanı Fehmi Kuzey Vurar, Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Muş Sağlık-Sen Şube Yönetim Kurulu, Elazığ Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Abdurrahman Taşkesen ve çok sayıda Sağlık-Sen üyesi katıldı. Sağlık-Sen tanıtımının yapıldığı sinevizyon gösterisinin ardından açılış konuşmasını yapan Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan, “Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası, ortaya koyduğu heyecan, mücadele azmi ve cesaretiyle tarihi bir başarıya imza atarak, sağlık ve sosyal hizmet kolunda hizmet sendikacılığı dönemini başlatmış ve alnının akıyla da sürdürmeye devam etmektedir. Sendikamız, eğitim faaliyetleriyle, bilimsel araştırmalarıyla, yayınlarıyla, bilgi çağına uygun donanımlarla hem üyesinin hem ülkesinin mutluluğu ve refahı için çalışmaktadır. Biz sendikacılığı bir iyilik hareketi olarak görüyoruz. Bu mücadele, çalışanlarımızın yaşam ve çalışma standartlarının yükseltilerek, onurlu bir şekilde yaşayacağı refah seviyesini yakalanmasına, ülkemizin yıllardır özlediği tablonun tüm kurum ve kurullarıyla işletilerek, demokratik kültürün yerleşmesine, yeni sivil bir anayasaya, milletin anayasasına kavuşturulmasına kadar devam edecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdulaziz Arslan da, “Millet adına yola çıkarken milleti önceliğimiz bildik. Bu ülkenin geleceğinden çalanlar ve darbecilere karşı verdiğimiz mücadeleye devam edeceğiz. Memur-Sen ailesi olarak 10 milyon imza kampanyası başlattık ve topladığımız 12 milyon 300 bin imzayı Başbakan'a ulaştırılmak üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e teslim ettik. 18 Mart itibariyle isteyen üyelerimiz serbest kılık-kıyafetle tüm kamu kurum ve kuruluşlarına gitmeye başladı. Ancak şu anda yönetmeliğin aynı şekilde devam ettiğini görüyoruz. Bu yönetmeliğinde bir an önce kaldırılmasını istiyoruz” diye konuştu.

Program, plaket sunumu ve İl Divan Kurulu Toplantısı’nın ardından sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: