Sağlık-Sen Manisa'daki Tüm Kurumlarda Yetkili Sendika Oldu

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Manisa Şube Başkanı Yüksel Ülker, sendikalarının Manisa il genelindeki tüm sağlık ve sosyal

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Manisa Şube Başkanı Yüksel Ülker, sendikalarının Manisa il genelindeki tüm sağlık ve sosyal hizmet kurumlarında yetkili sendika haline geldiğini bildirdi.

Ülker, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2012 yılına ilişkin yetki sürecinin tamamlandığını, 15 Haziran itibariyle üye sayısını 3 bin 602'ye çıkaran Sağlık-Sen'in geçen yıl yetkili olmadığını Manisa Devlet Hastanesi, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Manisa İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nde çoğunluğu sağlayarak yetki aldığı ve böylece il genelindeki tüm sağlık ve sosyal hizmet kurumlarında yetkili sendika haline geldiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Bu noktaya geçen yıl ki üye sayılarını yüzde 42 oranında artırarak ulaştıklarını ifade eden Ülker, "Gücünü milletinden ve üyelerinden alan, haksızlığın karşısında haklının sesi olan Sağlık-Sen'in genel yetkisine ilimizde de yetkili sendika olarak katkı verecek olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Muhabir: Mustafa Yıldırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: