Sağlık-Sen, sağlık çalışanlarını hemşireler gününde bir araya getirdi

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Hemşireler Günü ve Haftası nedeniyle çalışanlar, Sağlık-Sen’in organize ettiği programda birlik, beraberlik...

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Hemşireler Günü ve Haftası nedeniyle çalışanlar, Sağlık-Sen’in organize ettiği programda birlik, beraberlik ve kaynaşma nedeniyle bir araya geldi. Programa Birecik Devlet Hastanesi Başhekimi Murtaza Çit, Sağlık-Sen Birecik Başkanı Halil Arslan, Sağlık-Sen Hastane Temsilcisi Yasin Maraşlıoğlu, doktorlar, hemşireler ve çalışanlar katıldı.

Programda konuşan Sağlık Sen Birecik Başkanı Halil Arslan, “Hemşirelerin, sağlık ekibinde önemli bir unsur olduğunu söyledi. Arslan, Türkiye’nin bazı yerlerinde Sağlık çalışanlarına yapılan saldırıların doğru bir davranış olmadığını, hiçbir doktorun, hemşirenin veya sağlık çalışanının bilerek bir hastayla ilgilenmeme gibi bir durumun söz konusu dahi olamayacağını söyledi. Arslan, “Doktorların, hemşirelerin ve sağlık çalışanlarının da ailelerinin olduğunu bu nedenle aile kültürü olan insanların vicdanen hiç kimseye zarar veremeyeceğini düşünüyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Sağlık-Sen Hastane Temsilci Yasin Maraşlıoğlu ise “Bu organizasyonda davetlerimize icabet eden tüm herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm çalışanların hemşireler günü ve haftasını kutluyorum.” dedi. Program, konuklara karanfil dağıtımı ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: