Sağlık Sen Sağlık Çalışanlarının Sesi Olmaya Devam Edecek

Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık Sen’in Türkiye'nin en hızlı büyüyen sendikası olduğunu,...

Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık Sen’in Türkiye'nin en hızlı büyüyen sendikası olduğunu, sağlık çalışanlarının hakları ve insanların sağlığı için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan ve yönetimi bir restoranda basın toplantısı düzenleyerek yapılmış ve yapılacak olan çalışmalar hakkında gazetecilere bilgiler verdi. Toplantıda, Türkiye’nin en büyük konfederasyonunun Memur-Sen, iş kolunda da en büyük memur sendikasının Sağlık Sen olduğunu söyleyen Şube Başkanı Recep Akdoğan, yapılan olağanüstü kongre sonrasında oluşturulan yeni yönetimin sağlık çalışanlarının sesi olmaya devam edeceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Sağlık Sen’in Türkiye'nin en hızlı büyüyen sendikası olduğunu, sağlık çalışanlarının hakları ve insanların sağlığı için gece gündüz demeden çalıştıklarını dile getiren Başkan Akdoğan, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yetkili sendikası olarak, sağlıkta dönüşüm programının başarıya ulaşmasının önemli aktörleri olan sağlık çalışanlarının ek ödeme yönetmeliğindeki hakları, çalışma şartlarının iyileştirilmesi, mesai saatlerinin yeniden düzenlenmesi ve sağlıkta yaşanan şiddetle etkin bir biçimde mücadele edilmesi gibi konularda çalışmalarımız aralıksız sürecek” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: