Sağlık-Sen Siirt Şube Başkanı Eviz: "Fedakar Hemşireye Kadro Verilsin"

Sağlık-Sen Siirt Şube Başkanı Vesim Eviz, kendi hastalığını bırakıp başka bir vatandaşa yardımcı olan hemşire Fatma Altunyurt ve beraber çalıştığı

Sağlık-Sen Siirt Şube Başkanı Vesim Eviz, kendi hastalığını bırakıp başka bir vatandaşa yardımcı olan hemşire Fatma Altunyurt ve beraber çalıştığı Dr. Ümit Gültekin onuruna yemek verdi.

Eviz, yemekte yaptığı konuşmada, hemşire Altınyurt'un büyük bir özveri gösterdiğini, Vali Ahmet Aydın'ın hemşire Altınyurt'u kabulünde kendisine ihtiyacını sorduğunda bile meslek ve insan sevgisini bir kez daha göstererek çalıştığı Aile Sağlığı Merkezi için tıbbı malzeme istediğini belirtti.

Altınyurt'un sözleşmeli personel olarak çalıştığını kaydeden Eviz, "Fedakar hemşireye kadro verilsin" dedi.

Reklam
Reklam

Hemşire Altınyurt, görev yaptığı Doğan köyünden hastalığı nedeniyle ilçe merkezine getirilmekte iken yolda bir minibüste doğum sancıları çeken kadının doğumunu başarıyla gerçekleştirmişti.

Muhabir: Zekeriye Güneş / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: