Sağlık-sen Üyeleri Piknikte Stres Attı

Sağlık-Sen Bursa Şubesi üyeleri piknikte stres attı.Sağlık-Sen, her yıl tertiplediği yaz şöleninin 7’ncisini bu yıl...

Sağlık-Sen Bursa Şubesi üyeleri piknikte stres attı.

Sağlık-Sen, her yıl tertiplediği yaz şöleninin 7’ncisini bu yıl Tuzaklı köyü mesire yerinde yaptı. Sağlık çalışanlarının aileleriyle birlikte katıldığı pikniğe Sağlık-Sen Genel Merkez Yöneticisi ve Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Murat Özdemir, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın da iştirak etti. Çeşitli oyunların ve turnuvaların yapıldığı şölende dereceye girenlere madalyalar verildi. Pikniğe renk katan çocuklara da çeşitli hediyeler verildi.

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Yünkül, Sağlık-Sen ailesi olarak yoğun bir yıl geçirdiklerini, bu yoğunluğun verdiği yorgunluğu atmak için tüm üyelere yönelik böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Murat Özdemir da, Sağlık-Sen’in büyük bir aile olduğunu, Türkiye’de ve Bursa’da sağlık iş kolunda en büyük sivil toplum örgütü olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Özdemir, Sağlık-Sen’in çözüm üreten anlayışının bu büyümede önemli rolü olduğunu, ancak en önemli unsurun Sağlık-Sen’in insana verdiği değer olduğunu ifade etti. Özdemir, “Bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Bugün Bursa’da böylesine coşkulu bir piknikte yer almaktan da ayrıca memnuniyet duyduğumu ifade etmeliyim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: