Sağlık-sen Zor Zamanda Üyelerinin Yanında

Sağlık-Sen Bursa Şubesi üyesi olan ve Yıldırım Toplum Sağlığı Merkezi’nde görev yapan hemşire Öznur Erdenk,...

Sağlık-Sen Bursa Şubesi üyesi olan ve Yıldırım Toplum Sağlığı Merkezi’nde görev yapan hemşire Öznur Erdenk, trafik kazası neticesinde hayatını kaybetti. Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Yünkül, Öznur Erdenk’in eşi Ramazan Erdenk’i Manisa’da ziyaret ederek taziyede bulundu.

Ziyarette Memur-Sen Genel Merkezi’nin Şekerbank, SBN ve Grup Marmara Sigortacılık Aracılık Hizmetleri ile yapmış olduğu protokole göre, 15 bin TL’lik ferdi kaza sigorta çeki Şube Başkanı Gökhan Yünkül tarafından acılı eşe verildi. Yünkül, "Hiç bir üyemizin ve sağlık çalışanının burnunun bile kanamasını istemeyiz. Ancak kaza da, ölüm de Allah'tan. Sağlık-Sen olarak üyelerimizin her zaman yanında yer almayı görev bildik. Bazen istemediğimiz olaylarla da karşılaşıyoruz. Bu durumlarda üyelerimizin ve ailelerin yanında yer almayı, onlara destek olmayı bir görev biliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz