SAĞLIK-SEN'de moraller yüksek

Sağlık sen Uşak Şube Başkanı Muhammet Ali Aloğlu düzenlediği sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya geldi.

Toplantıda Aloğlu Sağlık Sen’in faaliyetleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Yaklaşık 20 kişinin katıldığı toplantı soru cevap havasında geçerken en çok merak edilen konular arasında Uşak’a yeni yapılan hastanenin Uşak İline ne kadar fayda sağlayacağı ve eksikleri konusuydu. Başkan Aloğlu "Uşak genelinde 2 bin 300 sağlık ve sosyal hizmet çalışanı bulunduğunu ve bin 100 üyelerinin bulunduğunu kaydederken geçtiğimiz günlerde yaşadıkları promosyon sorununun çözüldüğünü." belirtti.

"Aile hekimliği uygulamasının her geçen gün yaygınlaştığını ve yaşanan sorunların azaldığını belirten Başkan Muhammet Ali Aloğlu, Aile hekimliği uygulaması ilimizde alt yapı çalışmaları tamamlanmadan başladı. İlk dönemlerde yaşanan sıkıntılar giderildi. Uygulama her geçen gün daha iyi hale geldi. Şuan için sadece ilçelerde ve köylerde sıkıntılar yaşanıyor. Ancak vatandaşlar daha iyi sağlık hizmeti alıyor. Hastanelerin yükü azaldı. Uygulamanın gelecek yıllarda daha iyi sonuçlar vereceğine inanıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

"Uşak Devlet Hastanesi’nin fiziki olarak yetersiz olduğunu ve inşaat halindeki yeni hastanenin fiziki sorunları ortadan kaldıracağını da ifade eden Sağlık Sen Uşak Şube Başkanı Yeni devlet hastanemiz ilk projede 400 yataklı olarak inşa edilecekti. Daha sonra yatak kapasitesi 600’e çıkarıldı. İnşaat hızla devam ediyor. Kısa süre sonra modern bir devlet hastanesine kavuşmuş olacağız. Yeni bina sağlık çalışanları için de büyük önem arz ediyor. Modern bir binada daha iyi imkanlarla hizmet verilecek. Ulaşım konusundaki sorunlar da aşılırsa yeni hastane Uşak için ciddi bir kazanım olacaktır." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz