Sağlık-Sen'den Çifte Kutlama

Sağlık-Sen Kozan Şube Başkanı Çağlar Çoban, sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek hemşirelerin 12 Mayıs Hemşireler Günü...

Sağlık-Sen Kozan Şube Başkanı Çağlar Çoban, sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek hemşirelerin 12 Mayıs Hemşireler Günü ve 13 Mayıs anneler gününü kutladı.

Çoban, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, kadınların evlerinde aileleri, iş yerlerinde ise toplum için çalıştığını ifade etti. Kadına ve sağlık çalışanına şiddetin son bulmasını isteyen Çoban, şu ifadeleri kullandı:

"Kozan Devlet Hastanesinde ve Kozan Sağlık Grup Başkanlığı'na bağlı Toplum Sağlığı Merkezleri'ndeki kadın personellerimizi ziyaret ettik. Fedakar hemşire hanımların hemşireler gününü ve tüm kadın personellerimizin anneler gününü onlara takdim ettiğimiz güllerle kutladık. Onlar evlerinde yeni nesiller için, iş yerinde insanlarımızın sağlığı için çalışmaktadırlar. Bütün Hemşirelerimizin ve annelerin anneler gününü kutluyor, kadına ve sağlık çalışanına şiddetin son bulmasını diliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: