Sağlık-Sen'den Kamu Hastaneler BirliğiGenel Sekreteri Çatak'a Ziyaret

Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Ali Arayıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Kadir Çağlar Çatak ve

Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Ali Arayıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Kadir Çağlar Çatak ve daire başkanlarını ziyaret etti.

Sağlık-Sen'den yapılan açıklamaya göre, Arayıcı ziyarette, Çatak ve daire başkanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Genel Sekreter Çatak'ın Gaziantep'e atanmasının kent için büyük bir şans olduğunu ifade ederek, geçmişte Adana ve Mersin gibi büyük illerde uzun yıllar başarılı bir şekilde sağlık müdürlüğü yapan Çatak'ın, Gaziantep'te de sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da artıracağına inandıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Çatak ise Gaziantep'teki sağlık kuruluşlarının konum itibariyle tüm bölge illerinden gelen hastalara hizmet verdiğini belirterek, özellikle sağlık alanındaki yatırımlara ağırlık vereceklerini vurguladı.

Ziyaret sırasında ayrıca geçtiğimiz günlerde yerel basında yer alan, "20 yıllık memurun masasının dışarı atıldığı" gibi haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi, bu tür asılsız haberlere itibar edilmemesi istendi.

Muhabir: Gaziantep

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: