Sağlık-sen’den Sakarya Eğitim Ve Araştırma Hastanesine Ziyaret

Sağlık-Sen Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sönmez ve sendika yönetim kurulu üyeleri Sakarya Eğitim...

Sağlık-Sen Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sönmez ve sendika yönetim kurulu üyeleri Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

Sağlık Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Arı, Murat Avcı, Harun Kestane, Muhammet Durmaz, Yavuz Bingöl ve Özcan Tıkan da ziyarete katılanlar arasında yer aldı.

Sağlık Sen üyeleri, Hastaneye Yönetici olarak atanan Uz. Dr. Aydın Sarı ve Hastane Başhekimi olarak atanan Doç. Dr. Ali Fuat Erem’i makamlarında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Reklam
Reklam

Hastane yöneticisi Uz. Dr. Aydın Sarı ise hastanede yetkili sendika olan Sağlık Sen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra, “Görevimize hız kesmeden devam ediyoruz. Gerek fiziki kapasite gerek personel noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyerek, yeni açılacak olan Çocuk Yoğun Bakım Ünitesinin Aralık ayında faaliyete geçeceğinin müjdesini verdi.

Sarı, sağlık çalışanlarının yaşadıkları sorunların çözümü için kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek sendikal çalışmalarda Sağlık Sen üyelerine başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: