"Sağlıklı Aile, Sağlıklı Toplum" Projesi

Düzce'de Yığılca Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan "Sağlıklı Aile Sağlıklı Toplum" projesi ile vaizler, sosyologlar, psikologlar ve avukatlar, çiftleri evlilik ve ailenin

Düzce'de Yığılca Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan "Sağlıklı Aile Sağlıklı Toplum" projesi ile vaizler, sosyologlar, psikologlar ve avukatlar, çiftleri evlilik ve ailenin önemi konusunda bilgilendiriyor.

Yığılca Müftülüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve gönüllülerin desteğiyle hazırlanan proje, Orhangazi İlköğretim Okulu'nda çiftler için düzenlenen eğitim programıyla başladı.

8 okulda düzenlenen proje ile çiftlere aile sağlığı, İslam'da çocuk ve ergen eğitimi, İslam'da evlilik, eş secimi, eşlerin birbirlerine karşı hakları ve aile büyüklerine saygı gibi konular anlatılıyor.

Reklam
Reklam

Yığılca Kaymakamı Mehmet Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ailelerin yaşadığı sıkıntılardan yola çıkarak projenin hayata geçirildiğini söyledi.

Toplumun en küçük hücresi ailenin düzelmesiyle toplumun da düzeleceği düşüncesiyle projeyi başlattıklarını anlatan Özcan, destek verenlere teşekkür etti.

Muhabir: Akif Karslı / Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: